SEO

Konsten att synas på Google

Sökmotoroptimering (SEO) har blivit en väldigt viktig del idag när det kommer till att öka sin närvaro online. Utan SEO så är det väldigt svårt att synas på Google, men genom att satsa på att förbättra sin sökmotorsoptimering finns det större chans att synas över konkurrenter på de sökorden man vill synas på. Så genom att ni SEO-anpassar er hemsida kommer försäljningen automatiskt öka och era potentiella kunder kommer känna igen erat namn för att antingen klicka in och lägga en order alternativt återvända när de är i behov av er produkt/tjänst.

Vi på Helsingborg Marketing LAB jobbar ständigt med att alltid vara uppdaterade på det nya som dagligen utvecklas inom sökmotorsoptimeringen för att kunna ge dig som kund det bästa resultatet. Vi arbetar tillsammans med dig på ett tryggt och strategiskt sätt genom att kontinuerligt följa upp och uppdatera er kring sökresultat och placeringar. Tillsammans med oss får ni en trygg och stabil lösning när det kommer till optimera er hemsida mot de stora sökmotorerna.

Hur kan vi hjälpa er med SEO?

Sökordsanalys

Vi kommer ta fram en bred sökordsanalys och granska era möjligheter inom den branschen ni befinner er i. Ta fram de sökord som personer söker på för att nå er produkt/tjänst. Men även kolla över hur konkurrenterna och deras sökord ser ut för att så småningom komma över dom i sökningarna.

H1:Or, Länkar, CTA

Sedan utgår vi från den sökordsanalys som vi nyligen tagit fram för att se över rubriker, H1:or, länkar, anckartexter, bildtexter,brödtexter och CTA-knappar för att optimera hemsidan så att Googles robotar enklare hittar er på sökorden.

Indexera Sidan

Vi ser även över om sidan är indexerad till Google, robots.txt, samt XML sitemap detta är några viktiga verktyg att implementera på sidan för att underlätta jobbet för Google.

Pagespeed, Domain Rank

Efter detta ser vi över bilder, page speeden, domain rank, länkar och länkspridningen på sidan. SEO handlar mycket om att ha en stark domän, detta får du genom att öka länkkraften och länkspridningen in och ut från sidan. Men ha i åtanke att detta tar ett bra tag att bygga upp då du måste ha auktoritära länkar som är starka.

On Page & Off Page Analys

Vi går igenom en On Page analys och ser till så att alla delar är implementerade till Google, vi ser till att allt på sidan ser rätt ut. Sedan gör vi även en Off Page analys. Där vi kollar så att sidan är kopplad till Google my business men även till Eniro, etc.

Publicering av SEO

När allt detta är implementerat på sidan är vi redo att publicera den SEO optimerade sidan. Men värt att ha i åtanke är att det kan ta upp till 6 månader för Googles robotar att se alla ändringar på sidan och hitta rätt på sökorden.

Hur håller man sin SEO optimerad?

SEO är något som man behöver underhålla för att få bästa möjliga resultat. Man behöver se över och förnya länkarna men även sökorden med tiden för att nå upp till topp. Men vi ger er hemsida en extremt bra knuff i rätt riktning. En SEO-anpassad hemsida är definitivt nyckeln för att synas på Google men även för att öka försäljningen genom de organiska sökningarna utan att betala för annonser.