SEO & SEM annonsering

Sociala Medier & Sökmotorsoptimering

Vi på Helsingborg Marketing LAB sitter på spetskunskap inom SEO & SEM annonsering. Social media marketing och SEO ( sökmotorsoptimering ). Vi erbjuder en helhetslösning för just ditt företag, det krävs en grundlig mediestrategi för att man ska kunna nå sina mål och optimera sina kampanjer på rätt sätt. Vi tar fram denna till ert företag och framför de bästa tipsen på hur ni kan öka er försäljning i de målgrupperna som ni är verksamma i. Vi kan sätta upp annonser på Facebook/Instagram men även via snapchat och TikTok, vi tar fram den analys som fungerar bäst för er. SEO är även något vi erbjuder, vi tar fram sökord men även en grundlig teknisk analys, onpage analys och även off page analys.

Saker vi kan göra för att förbättra er försäljning och närvaro online

Facebook / Instagram

Helsingborg Marketing LAB hjälpa dig kan hjälpa dig att få till en proffsig sponsring via Facebook. Som kommer ge stora resultat i er försäljning. Genom att sätta upp annonser på Facebook får du väldigt många valmöjligheter till anpassning. Till exempel kan du rikta annonsering för ridkläder mot hästintresserade och visa ett särskilt erbjudande för de som fyller år snart. Du kan även påminna de som har besökt din webbplats om produkterna som de tittade på men inte köpte. Men det handlar inte bara om målgrupper, Ads Manager ger dig även andra fördelar. Risken att du råkar visa en annons onödigt många gånger för samma personer är till exempel större om du boostar inlägg direkt på företagssidan istället för att använda Ads Manager.

Google Ads

Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg. Med hjälp av google ads annonsering kan du få fler kunder på kort tid. Annonserna är det som finns högst upp eller längst ner på Google. Det som skiljer Google annonserna från det organiska sökresultatet är att du kan betala för att synas högst upp och du betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons. Det betyder att du som användare har full kontroll över dina annons-kostnader.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) har blivit en väldigt viktig del idag när det kommer till att öka sin närvaro online. Utan SEO så är det väldigt svårt att synas på Google, men genom att satsa på att förbättra sin sökmotorsoptimering finns det större chans att synas över konkurrenter på de sökorden man vill synas på. Så genom att ni SEO-anpassar er hemsida kommer försäljningen automatiskt öka och era potentiella kunder kommer känna igen erat namn för att antingen klicka in och lägga en order alternativt återvända när de är i behov av er produkt/tjänst.

Vill du ta ert företag till nästa nivå?

Vi hjälper till att ta fram en komplett strategi för ert företag och branch. Vi ger er en bra grund att stå på för att nå era mål med försäljningen. Att ha ett företag utan en stabil mediestrategi är som att bygga ett hus utan en grund. Kontakta oss idag så tar vi fram en plan för just ert företag!

Hur går analysen till?

Vi gör en djupdykning i ert företag och branch för att hitta de viktigaste delarna som man kan lyfta i marknadsföringen. Vi ser över er målgrupp, er USP, gör en analys av er sida, era medier och konkurrenter etc. Allt för att kunna sätta upp en bra grund inför den kommande marknadsföringen

Vi hjälper er att sätta upp en mediestrategi

Att ha en mediestrategi innebär att man planerar upp hur man ska sprida sitt varumärke och sin kunskap/produkt på sina sociala och digitala medier på bästa sätt.

När vi gör en mediestrategi så finns det vissa saker som man bör titta på och sedan analysera, vi tar fram en stabil grund för ert företag!